Harmoni med krigsmaskiner och dinosaurier

Njuter av att familjen är i harmoni! Det är minsann inte alltid det är så.. Mamman har varit på tjejresa i Madrid i helgen och verkligen boostat energi. Sol, shopping, långa frukostar, luncher, middagar och massor av terapisnack med fina kvinnor kan man leva länge på!! För att inte tala om att få sova ostört och få vara lite ensam. 
Inför hemresan på söndagen längtades det väldigt mycket efter familjen. Mamman grät tom en liten skvätt när det såg ut som om planet var överbokat och det inte fanns platser till mammagänget. Det löste sig som tur var och det blev många goa pojkpussar på kvällen.

Idag njuter vi av att ha en ledig dag tillsammans. Vi började morgonen med att baka scones. Sedan byggde vi krigsmaskin i soffan. Inga konstigheter alls, man bygger in sig själv mellan några kuddar och sedan sitter man där i sin krigsmaskin.



 Därefter lekte vi dinosaurier. Matheus var en köttätande dinosaur, jag blev tilldelad rollen som T-Rex och Valdemar fick vara en växtätande babydinosaur. Leken varade inte så länge eftersom den köttätande dinosaurien åt upp de andra två väldigt snabbt. Den lilla babydinosauren var underbart söt när han viftade med sin taggiga svans!!
Därefter blev det en sväng på biblioteket samt en lunch på lokala pizzerian. Eftermiddagen ägnade vi åt att köpa utstyrsel till morgondagens utklädnadsfest på Matheus dagis samt inköp av present till ett kalas på lördag. Check säger jag! 



Visa fler inlägg