Gorillabröst och babianrumpa - komplimangerna duggar tätt!

Två superjobbiga nätter med sammandragningar gav en mycket trött mamma igår. Verkar vara en "typisk 3:a" med värkar av och till utan att komma igång. 
Fina maken stannade hemma på morgonen och såg till att pojkarna kom till dagis ordentligt. Jag hade en brunch med min fina vän Kristina och hennes ljuvliga 1-åring inbokad. Vi hade bestämt möte på exklusiva brunchstället IKEA, "eat as much as you can" för 39 kr, Jodåsåatt, så lyxar vi under vår föräldrarledighet! 

På kvällen gjorde vi en gipsform av mammans tjocka mage. Denna mamman har alltid som intention att inkludera alla familjemedlemmar i de flesta aktiviteter såväl även denna. Kan väl sammanfatta resultatet av denna aktivitet som ett lätt kaos. Med gipsstänk i hela badrummet och på alla inblandade. En styck naken son som blandade i diverse saker i gipset, en annan son som mest var arg för att han inte fick av sig strumporna längst in bakom mamman i duschen. En pappa som klagade över att mamman satt som en hösäck vilket resulterade i att det blev gorillabröst enligt pappan.

Härlig kvällssamvaro alltså, med en gipsfigur med gorillabröst som resultat. Det är så vi kommer att minnas den gravida mamman forever!

I säng med barnen, ett avsnitt "Game of Thrones" i väntan på veckans matkasse. Denna behagade dyka upp 22:30, leverantören upplystes om att det inte håller i längden att leverera matkassar till småbarnsföräldrar kl 22:30. Maten packades in i kylen, förrutom ett stackars granatäpple som låg kvar på köksbordet. 
Pappan undrade vad det var för ett babianarsle. Mamman undrade genast om hemorojderna verkligen syntes så tydligt genom tightsen! Skulle vara imponerande i så fall!!
Det är så härligt med familjeaktiviteter och att man ser varandra trots att man är mitt i småbarnsåren. Komplimangerna haglade tätt ikväll!!

Här kommer gorillabrösten, babianarslet behåller vi för oss själva

0 kommentarer
publicerat i Dagbok
Taggar: familjeaktiviteter, gipsavgjutning, gravid, matkasse, sammandragningar, småbarnslivet
Visa fler inlägg